Asfalteren Bedrijfsterrein

Ongeacht wat voor soort bedrijfsterrein u heeft, de toegankelijkheid ervan is van enorm belang voor klanten, personeel en meer. Het asfalteren van uw bedrijfsterrein is hier de beste oplossing voor. Het is immers een goede lange termijnsoplossing.

Uw bedrijfsterrein

Dankzij de lange levensduur en de lage onderhoudskosten is het asfalteren van uw bedrijfsterrein een voordelige oplossing. Een goede afvoer van (regen)water is essentieel voor uw bedrijfsterrein en hier wordt dan ook altijd rekening mee gehouden. Om dit te garanderen meten we uw bedrijfsterrein altijd goed in. Daarnaast is natuurlijk sectorspecifieke wet- en regelgeving van groot belang, denk hierbij bijvoorbeeld aan zuurbestendige verhardingen. Ook hier houden wij tijdens het ontwerp rekening mee.

Uw bedrijfsterrein

Voordelen van het asfalteren van bedrijfsterreinen

1. Beste lange termijnsoplossing
2. Voordeliger dan andere oplossingen dankzij de lange levensduur
3. Lage onderhoudskosten
4. Betere afvoer van water
5. Milieuvriendelijke oplossing
6. Asfalt zorgt voor geluiddemping
7. Asfalt is geschikt voor grote, maar ook kleine oppervlaktes
8. Eenmaal aangelegd is het asfalt vrijwel direct klaar voor gebruik
9. Betere toegankelijkheid tot óf over uw erf

Hoe werkt het asfalteren van uw bedrijfsterrein?

Het proces van het asfalteren van uw bedrijfsterrein is natuurlijk sterk afhankelijk van de vraag waarvoor u bij ons komt. Het begint bij het bepalen van het soort asfalt. Dit zal in een persoonlijk gesprek besproken worden en is afhankelijk van de gewenste kenmerken (geluidsarm, duurzaam, zuurbestendig, etc). Wanneer het asfaltmengsel gekozen is, stellen wij een plan op voor de benodigde werkzaamheden. Vervolgens komen we bij u langs om de ondergrond te bekijken. Zo bepalen we of daar werkzaamheden aan uitgevoerd moeten worden. Soms moet de ondergrond geëgaliseerd en/of gestabiliseerd worden, alvorens te asfalteren. Daarna is het alleen nog wachten tot het asfalt hard is, wat erg snel is. Wilt u weten hoe lang alles duurt? Vraag het ons gerust. Waar nodig kunnen wij de werkzaamheden ook buiten de bedrijfsuren uitvoeren.

Hoe werkt het asfalteren van uw bedrijfsterrein?

Waarom Asfaltwinkel.nl voor het asfalteren van uw bedrijfsterrein?

Asfaltwinkel.nl neemt alles uit handen. Van asfalteren van bedrijfsterreinen tot de belijning of eventueel andere bijkomende werkzaamheden. Met meer dan 50 jaar ervaring, zijn wij de specialisten op het gebied van het asfalteren van bedrijfsterreinen. Wij ontzorgen van begin tot eind en wij kunnen alle werkzaamheden daarbij uitvoeren. Het stabiliseren, frezen, leggen, afvoeren, repareren en onderhouden van asfalt horen hier ook allemaal onder. Wanneer u advies wilt voor een totaalinrichting van uw bedrijfsterrein adviseren wij u hier graag over. Alles rondom het asfalteren van bedrijfsterreinen voeren wij al meer dan 50 jaar uit onder dezelfde beloftes:

10-15 jaar onderhoudsvrij

Met het door ons aangelegde asfalt bent u 10 tot 15 jaar vrij van onderhoud. Daarbij geven wij een garantie op het asfalt van 5 jaar!

Altijd in de buurt

In het hele land hebben wij eigen asfaltcentrales en een groot aantal vestigingen van waaruit onze specialisten werken. Er is altijd een vestiging bij u in de buurt. Wij kennen de omgeving en komen graag bij u langs.

Snelle oplossingen

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op en komen vervolgens snel bij u langs. Daarnaast profiteert u ook van de snelheid waarin asfalt aangelegd wordt. Vaak is het nieuwe terrein al binnen één dag begaanbaar.

Eerlijk advies en prijs

Onze specialist in asfalteren van bedrijfsterreinen komt bij u langs om de situatie te bekijken en de oplossing met u te bespreken. Wij bieden u een duidelijke en aantrekkelijke prijs, zonder addertjes onder het gras.

Eind resultaat om trots op te zijn

Wij leveren een hoog kwalitatief eindresultaat. Daarnaast laten we de boel netjes achter. Onze medewerkers werken deskundig en met grote zorgvuldigheid. Dat merkt en ziet u.

Wat kost het asfalteren van een bedrijfsterrein?

Als u gaat beginnen aan het asfalteren van uw bedrijfsterrein of werkzaamheden daaromheen, dan wilt u natuurlijk weten wat hiervoor de kosten zijn. De kosten voor het asfalteren van uw bedrijfsterrein zijn sterk afhankelijk van uw wensen. Daarnaast wegen we mee welke werkzaamheden aan de ondergrond we moeten doen ter voorbereiding. Is het te asfalteren bedrijfsterrein al stabiel en egaal? Dan heeft uw bedrijfsterrein al een erg goede ondergrond. Dan resteert alleen nog maar het asfalteren zelf. U heeft hierbij ook nog keuze uit verschillende soorten asfalt. Iedere kwaliteit (bijvoorbeeld bestendig tegen puntbelasting of extra zwaar vervoersbewegingen) of eigenschap (andere kleur of structuur) kan de prijs beïnvloeden. Voor een exacte prijsopgave gaan we graag met u in gesprek.

Wat kost het asfalteren van een bedrijfsterrein?