Wij helpen u graag bij reparatie en onderhoud voor uw terrein.

Asfalt reparatie en onderhoud

Omstandigheden, zoals onstuimig weer en zware belasting, kunnen zorgen voor schade aan asfalt. Om schade aan uw asfalt zo veel mogelijk te voorkomen, moet asfalt goed onderhouden worden. Door het niet op tijd repareren van schade, ontstaat namelijk meer schade. Bij Asfaltwinkel zijn wij gespecialiseerd in deze reparaties en kunnen u hierin helpen. Met kwalitatieve reparaties en onderhoudsbeurten, zorgen we samen voor het verlengen van de levensduur van het asfalt op uw terrein.

Voordelen van asfalt repareren en onderhouden

1. Langere levensduur van het asfalt
2. Wegwerken van oneffenheden
3. Verhelpen van verzakkingen
4. Voorkomen van scheur doorgroei
5. Betere waterafvoer
6. Na reparatie of onderhoud is uw terrein vrijwel direct klaar voor gebruik
7. Betere toegankelijkheid naar of op uw terrein

Waarom Asfaltwinkel.nl voor het onderhoud en reparatie van asfalt?

Bij Asfaltwinkel.nl wordt u volledig ontzorgd in asfaltreparatie en onderhoud. Voor asfaltreparatie en onderhoud kunt u op onze meer dan 50 jaar ervaring bouwen. Asfaltwinkel.nl is een specialist als het gaat om alles rondom asfalt, u kunt er daarom op vertrouwen dat wij alle werkzaamheden van begin tot einde uit handen zullen nemen. Bij Asfaltwinkel.nl kunt u uitgaan van de volgende beloftes:

5 jaar garantie

Wij geven een garantie op ons werk van 5 jaar!

Altijd in de buurt

In het hele land hebben wij eigen asfaltcentrales en een groot aantal vestigingen van waaruit onze specialisten werken. Er is altijd een vestiging bij u in de buurt. Wij kennen de omgeving en komen graag bij u langs.

Snelle oplossingen

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op en komen vervolgens snel bij u langs. Daarnaast profiteert u ook van de snelheid waarin asfalt gerepareerd en onderhouden wordt. Vaak is het terrein binnen één dag al begaanbaar.

Eerlijk advies en prijs

Onze specialist in asfalt repareren en onderhouden komt bij u langs om de situatie te bekijken en de oplossing met u te bespreken. Wij bieden u een duidelijke en aantrekkelijke prijs, zonder addertjes onder het gras.

Eindresultaat om trots op te zijn

Wij leveren een hoog kwalitatief eindresultaat. Daarnaast laten we de boel netjes achter. Onze medewerkers werken deskundig en met grote zorgvuldigheid. Dat merkt en ziet u.

Neem direct contact op

Onze lokale specialisten staan voor u klaar met deskundig advies. Wij nemen binnen twee werkdag contact met u op.

Contact

Mireille de Vries - Sengers

Asfaltmanager