Privéterreinen

Een mooie oprit of tuinpad bij uw woning.

Een mooie oplossing zonder onderhoud

Is uw oprit of tuinpad aan vernieuwing toe? Bij het vernieuwen van een oprit of tuinpad, kijkt u niet alleen of het er mooi en smaakvol uit ziet. U zoekt ook een oplossing waar u zo min mogelijk onderhoud aan heeft.  Met asfalt heeft u beide. Asfalt is in iedere kleur en structuur toepasbaar. Daarnaast heeft het als voordeel dat het naadloos is. Een onkruidvrije oplossing die langdurig meegaat.

Mooie oprit

Met onze asfaltverhardingen zorgen we voor een verzorgde oprit zonder plassen of spoorvorming. Wat dacht u van een oprit in de kleur die past bij uw huis? Of wilt u liever een natuurlijke uitstraling? Geen kleur is ons te gek. Onze asfaltspecialisten vertellen u graag over alle mogelijkheden.

Offerte aanvragen
Mooie oprit

Natuurlijk tuinpad

Ook voor een natuurlijke uitstraling van bijvoorbeeld een tuinpad bieden wij smaakvolle oplossingen. Naast de kleur van asfalt kunnen wij ook de structuur aanpassen door te mengen met bijvoorbeeld grind. Ook is het mogelijk om een toplaag van schelpen aan te leggen. Onze asfaltspecialist komt graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen
Natuurlijk tuinpad

Totaaloplossing

Voor asfaltreparatie, een volledige renovatie of reconstructie van uw terrein kunt u ook terecht bij Asfaltwinkel. Van riolering tot afwatering, van grondwerk tot bekabeling van bijvoorbeeld beveiligingscamera’s of buitenverlichting. Wij helpen u graag verder door samen de diverse mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen
Totaaloplossing

Een selectie uit ons natuurlijke kleurenpallet

Onze belofte

Altijd in de buurt

In het hele land hebben wij diverse asfaltcentrales en een groot aantal vestigingen van waaruit onze specialisten werken. Er is altijd een vestiging bij u in de buurt. Wij kennen de omgeving en komen graag bij u langs.

10 tot 15 jaar onderhoudsvrij

Voor zo lang mogelijke tijd geen omkijken hebben naar uw oprit of tuinpaden. Daar kunnen wij u bij ontzorgen. Daarbij geven wij een garantie op het asfalt van 5 jaar. Daar kunt u van op aan.

Eerlijk advies en prijs

Onze specialisten komen bij u langs om de situatie te inspecteren en de passende oplossing met u te bespreken. Een duidelijke en aantrekkelijke prijs, zonder addertjes onder het gras. Dat is waar we voor staan.

Vraag nu een offerte aan

Onze lokale specialisten staan voor u klaar met deskundig advies. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Aanvragen