Een mooie oplossing zonder onderhoud

Is uw oprit of tuinpad aan een smaakvolle vernieuwing toe? En zoekt u een oplossing waar u zo min mogelijk onderhoud aan heeft? Dan is asfalt de oplossing; het voldoet aan beide wensen. Asfalt is in iedere kleur en structuur toepasbaar en heeft als voordeel dat het naadloos is. Het is hierdoor goed te onderhouden en gaat langer mee. 

Een verzorgde oprit die past bij uw wensen

Met onze asfaltverhardingen zorgen we voor een verzorgde oprit, zonder plas- of spoorvorming. Geen kleur is voor ons te gek. Wat dacht u van een oprit in de kleur die past bij uw huis? Of wilt u liever een natuurlijke uitstraling? Onze specialisten denken graag met u mee.

Een verzorgde oprit die past bij uw wensen
Natuurlijke uitstraling

Natuurlijke uitstraling

Net als bij de kleur, kunnen we ook de structuur van het asfalt aanpassen naar uw wensen. Het asfalt kan bijvoorbeeld worden gemengd met grind, wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling van een oprit of tuinpad. Ook is het mogelijk om een toplaag van schelpen aan te leggen. Er zijn meerdere smaakvolle oplossingen mogelijk!

Totaaloplossing

Ook voor asfaltreparatie of een volledige renovatie of reconstructie van uw terrein kunt u bij ons terecht. Van riolering tot afwatering en van grondwerk tot bekabeling van bijvoorbeeld beveiligingscamera’s of buitenverlichting. Wij helpen u graag verder door samen de diverse mogelijkheden te bespreken.

Totaaloplossing

Een selectie uit ons natuurlijke kleurenpalet

Onze belofte

10 tot 15 jaar onderhoudsvrij

Geen omkijken hebben naar uw oprit of tuinpad(en)? Dat verzorgen wij. Daarbij geven wij ook een garantie op het asfalt van 5 jaar. Daar kunt u van op aan.

Eerlijk advies en prijs

Onze specialisten komen bij u langs om de locatie te inspecteren en de passende oplossing met u te bespreken. Een duidelijke en aantrekkelijke prijs, zonder addertjes onder het gras. Dat is waar we voor staan.

Altijd in de buurt

In het hele land hebben wij diverse asfaltcentrales en meerdere vestigingen van waaruit onze specialisten werken. Er is altijd een vestiging bij u in de buurt. Wij kennen de omgeving en komen graag bij u langs.

Vraag nu een offerte aan

Onze lokale specialisten staan voor u klaar met deskundig advies. Wij nemen binnen twee werkdag contact met u op.

Aanvragen

Mireille de Vries - Sengers

Asfaltmanager