Uw terrein, onze zorg.

Een bedrijventerrein moet een nette uitstraling hebben en niet onderhoudsgevoelig zijn. Niet meer, niet minder en dat begrijpen wij. Onze asfaltspecialisten ontzorgen u en weten precies wat nodig is zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Ook als het gaat om bijvoorbeeld wet- en regelgeving en afwatering. Samen kijken we naar uw bedrijfsvoering en denken graag met u mee.

Asfalt bestendig tegen zware belasting

Bedrijventerreinen worden zeer intensief gebruikt, dat weet u als geen ander. Vrachtwagens die af en aan rijden over het terrein of zware puntbelasting door het gebruik van heftrucks. Asfalt van hoge kwaliteit met een extreme hoge weerstand tegen spoorvorming en rafeling is dé oplossing voor een bedrijventerrein.

Asfalt bestendig tegen zware belasting
Nette parkeerplaatsen

Nette parkeerplaatsen

Een eerste goede indruk van uw bedrijf is belangrijk. Dat begint al bij uw parkeerterrein: een veilig, schoon en net 'visitekaartje' is daarvoor noodzakelijk. Wij denken graag met u mee over het voorkomen van plas- en spoorvorming, strakke belijning, heldere bebording en eventueel ondergrondse infra voor laadpalen en verlichting.

Asfalt reparatie

Een totale terreinvernieuwing is niet altijd noodzakelijk. Is er alleen sprake van scheurvorming of zitten er een aantal gaten in het asfalt? Dan is de begaanbaarheid van uw terrein eenvoudig te verbeteren door plaatselijk het asfalt te repareren. Een preventieve opfrisbeurt van het asfalt, waarmee u de kans op vereiste reparaties uitstelt.

Asfalt reparatie

Onze belofte

10 tot 15 jaar onderhoudsvrij

Zo lang mogelijk geen omkijken meer hebben naar uw bedrijventerrein. Met het door ons aangelegde asfalt bent u 10 tot 15 jaar vrij van onderhoud. Daarbij geven wij een garantie op het asfalt van 5 jaar. Daar kunt u van op aan!

Totaaloplossing

U kunt bij ons terecht voor de volledige renovatie of reconstructie van uw terrein. Van riolering tot afwatering, van grondwerk tot belijning en natuurlijk alle overige werkzaamheden die komen kijken bij de aanleg van een terrein. Onze specialisten denken graag met u mee.

Snelle oplossing

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op en kunnen snel bij u langskomen. Daarnaast profiteert u ook van de snelheid waarin asfalt aangelegd wordt. Vaak is het nieuwe terrein binnen één dag al begaanbaar.

Vraag nu een offerte aan

Onze lokale specialisten staan voor u klaar met deskundig advies. Wij nemen binnen twee werkdag contact met u op.

Aanvragen

Mireille de Vries - Sengers

Asfaltmanager