Bedrijventerreinen

Een onderhoudsvriendelijk terrein met nette uitstraling.

Uw terrein, onze zorg

U wilt zo min mogelijk onderhoud en een nette uitstraling van uw bedrijventerrein. Niet meer en niet minder. Onze asfaltspecialisten ontzorgen u en weten precies wat nodig is zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Ook als het gaat om bijvoorbeeld wet- en regelgeving en afwatering. Samen kijken we naar uw bedrijfsvoering en denken graag met u mee.

Asfalt bestendig tegen zware belasting

Bedrijventerreinen worden soms zeer intensief gebruikt. Bijvoorbeeld wanneer er dagelijks vrachtwagens af en aan rijden of als er sprake is van zware puntbelasting door het gebruik van heftrucks. Dit vraagt om een asfaltoplossing met een extreem hoge weerstand tegen spoorvorming en rafeling. Wij bieden een breed scala aan oplossingen die niet alleen slijtvast en vervormingsbestendig zijn, maar ook met een lange levensduur.

Offerte aanvragen
Asfalt bestendig tegen zware belasting

Nette parkeerplaatsen

Een eerste, goede indruk van uw bedrijf is belangrijk. Dit geldt uiteraard ook voor uw parkeerterrein. Een veilige en nette indruk is wat u bij uw bezoek wilt achterlaten. Wij denken graag met u mee over het voorkomen van plassen en spoorvorming. Ook zorgen wij voor strakke belijning, heldere bebording en eventueel ondergrondse infra voor laadpalen en verlichting. Dit ‘visitekaartje’ is bij ons in goede handen.

Offerte aanvragen
Nette parkeerplaatsen

Asfalt reparatie

Is er sprake van scheurvorming of zitten er gaten in het asfalt? Een totale terreinvernieuwing is niet altijd noodzakelijk. Soms is de begaanbaarheid van een terrein eenvoudig te verbeteren door plaatselijk het asfalt te repareren. Een preventieve opfrisbeurt van het asfalt waarmee u de kans op vereiste reparaties uitstelt. Wij zorgen dat uw terrein weer snel veilig en begaanbaar is.

Offerte aanvragen
Asfalt reparatie

Onze belofte

10 tot 15 jaar onderhoudsvrij

Zo lang mogelijk geen omkijken meer hebben naar uw bedrijfsterrein. Daar kunnen wij u bij ontzorgen. Daarbij geven wij een garantie op het asfalt van 5 jaar. Daar kunt u van op aan.

Snelle oplossing

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op en kunnen snel bij u langskomen. Daarnaast profiteert u ook van de snelheid waarin asfalt aangelegd wordt. Vaak is het nieuwe terrein binnen één dag al begaanbaar.

Totaal oplossing

U kunt bij ons terecht voor de volledige renovatie of reconstructie van uw terrein. Van riolering tot afwatering, van grondwerk tot belijning en natuurlijk alle overige werkzaamheden die komen kijken bij de aanleg van een terrein. Onze specialisten denken graag met u mee.

Vraag nu een offerte aan

Onze lokale specialisten staan voor u klaar met deskundig advies. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Aanvragen