Agrarische terreinen asfalteren

Asfalt voor een eerlijke prijs, dat voldoet aan wet- en regelgeving.

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Intensief gebruik van het erf vergt een goed en naadloos terrein dat goed te onderhouden is voor de komende 10 tot 15 jaar. Onze specialisten helpen u hierbij. Wij adviseren u ook als het gaat om de totaalinrichting van uw erf. Van ontwerp en voorbereiding tot en met uitvoering en onderhoud. Uw terrein is onze zorg.

Vloeistofdicht en/of brandstofresistent asfalt

Als ondernemer moet u voldoen aan de nodige wet- en regelgeving. Zo moet vaste mest of melk producten op een zuurbestendige bodem opgeslagen worden. Bijproducten zoals aardappelvezel en bierborstel die moeten juist weer op een verharde vloeistofdichte bodem bewaard worden. Uw sleufsilo is bij ons in goed handen. Wij zorgen voor het juiste asfalt en voor alle benodigde certificaten.

Offerte aanvragen
Vloeistofdicht en/of brandstofresistent asfalt

Asfalt bestendig tegen zware belasting

U bent zuinig op uw erf en wilt er de komende jaren geen omkijken naar hebben? Bij het vernieuwen van uw terrein is het belangrijk dat er een mooi vlak oppervlakte ontstaat wat makkelijk te onderhouden en schoon te maken is. Bestand tegen zware en intensieve belasting. Onze specialisten kijken samen met u naar uw bedrijfsvoering. Welke vervoerbewegingen zijn er? Wat is de eventuele puntbelasting? Aan de hand daarvan bepalen we fundering, asfaltkenmerken, de keuze van de deklaag en de dikte van het asfaltpakket. Voor ieder erf een maatwerkoplossing.

Offerte aanvragen
Asfalt bestendig tegen zware belasting

Afwatering

Een goede waterafvoer is essentieel. Wij meten uw terrein daarom goed in. Daarnaast zorgen we ervoor dat het ontwerp rekening houdt met sectorspecifieke wet- en regelgeving. Zoals het activiteitenbesluit voor de landbouwsector. Hierin staat voorgeschreven dat vuil water niet terecht mag komen in oppervlaktewater. Soms is een simpel opstaand randje al voldoende om te voorkomen dat vuil water rechtstreeks in de sloot terechtkomt. Bij nieuwbouw of uitbreidingsplannen zijn gescheiden voorzieningen voor het opvangen van ‘schoon’ en ‘vuil’ water mogelijk.

Offerte aanvragen
Afwatering

Onze belofte

10 tot 15 jaar onderhoudsvrij

Met het door ons aangelegde asfalt bent u 10 tot 15 jaar vrij van onderhoud. Daarbij geven wij een garantie op het asfalt van 5 jaar. Dat is wel zo fijn!

Altijd in de buurt

In het hele land hebben wij eigen asfaltcentrales en een groot aantal vestigingen van waaruit onze specialisten werken. Er is altijd een vestiging bij u in de buurt. Wij kennen de omgeving en komen graag bij u langs.

Snelle oplossing

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op en kunnen snel bij u langskomen. Daarnaast profiteert u ook van de snelheid waarin asfalt aangelegd wordt. Vaak is het nieuwe terrein binnen één dag al begaanbaar.

Vraag nu een offerte aan

Onze lokale specialisten staan voor u klaar met deskundig advies. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Aanvragen