Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Een agrarisch terrein dat intensief wordt gebruikt, vraagt om een ontwerp dat de komende 10 tot 15 jaar goed te onderhouden is. Onze specialisten helpen u hier graag bij en kijken samen met u naar uw bedrijfsvoering. Welke vervoerbewegingen zijn er? Wat is de eventuele puntbelasting? Aan de hand daarvan adviseren wij u over de totaalinrichting van uw erf: van ontwerp en voorbereiding tot en met uitvoering en onderhoud. Uw terrein is onze zorg.

Vloeistofdicht en/of brandstofresistent asfalt

Vloeistofdicht en/of brandstofresistent asfalt

Wij weten dat u als ondernemer moet voldoen aan de nodige wet- en regelgeving. Zo moeten vaste mest en melkproducten op een zuurbestendige bodem opgeslagen worden en bijproducten zoals aardappelvezel en bierborstel op een verharde vloeistofdichte bodem. Wij kennen de nodige wet- en regelgeving; uw sleufsilo is bij ons dus in goede handen. Wij verzorgen het juiste asfalt met de benodigde certificaten.

Asfalt bestendig tegen zware belasting

Bij het vernieuwen van uw terrein is het belangrijk dat er een mooi oppervlak ontstaat wat makkelijk te onderhouden is en wat is bestand is tegen zware en intensieve belasting. Door middel van een voorgesprek met onze specialist bepalen we de fundering, asfaltkenmerken, de keuze van de deklaag en de dikte van het asfaltpakket. Een maatwerkoplossing voor uw terrein, waar u de komende jaren geen omkijken naar heeft.

Asfalt bestendig tegen zware belasting
Waterafvoer

Waterafvoer

Een goede waterafvoer op uw terrein is essentieel. Wij meten uw terrein daarom goed in en houden in het ontwerp rekening met de sectorspecifieke wet- en regelgeving. Een veel voorkomend scenario is dat vuil water niet in oppervlaktewater terecht mag komen. Een simpel opstaand randje is dan soms al voldoende om te voorkomen dat vuil water rechtstreeks in de sloot terechtkomt.

Onze belofte

10 tot 15 jaar onderhoudsvrij

Met het door ons aangelegde asfalt bent u 10 tot 15 jaar vrij van onderhoud. Daarbij geven wij een garantie op het asfalt van 5 jaar. Dat is wel zo fijn!

Altijd in de buurt

In het hele land hebben wij eigen asfaltcentrales en meerdere vestigingen van waaruit onze specialisten werken. Er is altijd een vestiging bij u in de buurt. Wij kennen de omgeving en komen graag bij u langs.

Snelle oplossing

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op en kunnen snel bij u langskomen. Daarnaast profiteert u ook van de snelheid waarin asfalt aangelegd wordt. Vaak is het nieuwe terrein binnen één dag al begaanbaar.

Vraag nu een offerte aan

Onze lokale specialisten staan voor u klaar met deskundig advies. Wij nemen binnen twee werkdag contact met u op.

Aanvragen

Mireille de Vries - Sengers

Asfaltmanager