Uw terrein, onze zorg

De grootste uitdaging bij asfalt in de industrie is het voldoen aan wet- en regelgeving. Het landschap kan complex zijn en daarnaast is de zware belasting, door bijvoorbeeld verkeer op het terrein, een belangrijke reden om te zorgen voor een robuuste oplossing. Wat is er nodig en waar begin je mee? Onze asfaltspecialisten ontzorgen u en bieden maatwerkoplossingen met gecertificeerde asfaltproducten.  

Vloeistofdicht en/of brandstofresistent

De wet Milieubeheer eist adequate maatregelen wanneer er een kans op vervuiling van de ondergrond ontstaat. Denk hierbij aan bezinepompstations, maar ook aan een spoel- en/of wasplaats van opslagtanks. Vervuiling kan een gevaar zijn voor de ondergrond of uw terrein versneld aantasten, met vroegtijdige asfaltreparatie tot gevolg. Een optimale inrichting van uw terrein met vloeistofdicht dan wel brandstofresistent asfalt is daarom cruciaal. Hiermee voldoet u tevens aan de wet- en regelgeving.

Vloeistofdicht en/of brandstofresistent
Bestendig tegen zware belasting

Bestendig tegen zware belasting

Een industrieterrein wordt vaak zeer intensief gebruikt. Dagelijks rijden er vrachtwagens, heftrucks en ander materieel af en aan. Op plaatsen waar pallets of stapelrekken staan, vindt zware puntbelasting plaats. Deze belasting vraagt om een asfaltoplossing met een extreem hoge weerstand tegen spoorvorming en rafeling. Met minimale overlast tijdens uw bedrijfsvoering.

Asfaltreparatie

Een terreinvernieuwing is niet altijd noodzakelijk. Soms is het terrein eenvoudig te verbeteren met plaatselijke asfaltreparaties. Ook eventuele preventieve opfrisbeurten van het asfalt zijn mogelijk, waardoor u de kans op reparaties vertraagt. Zo blijft uw terrein veilig en begaanbaar.

Asfaltreparatie

Onze belofte

10 tot 15 jaar onderhoudsvrij

Met het door ons aangelegde asfalt bent u 10 tot 15 jaar vrij van onderhoud. Daarbij geven wij een garantie op het asfalt van 5 jaar. Dat is wel zo fijn!

Deskundig advies

Asfaltwinkel.nl is een initiatief van bouwbedrijf Dura Vermeer. Asfalteren zit in ons DNA. Onze medewerkers zijn bevlogen en deskundig op het gebied van asfaltoplossingen en de verwerking hiervan. U kunt bij ons terecht voor een eerlijk advies van constructie tot aan wetgevingseisen.

Snelle oplossing

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op en kunnen snel bij u langskomen. Daarnaast profiteert u ook van de snelheid waarin asfalt aangelegd wordt. Vaak is het nieuwe terrein binnen één dag al begaanbaar.

Vraag nu een offerte aan

Onze lokale specialisten staan voor u klaar met deskundig advies. Wij nemen binnen twee werkdag contact met u op.

Aanvragen

Mireille de Vries - Sengers

Asfaltmanager