Industriële terreinen

Asfalt met hoge weerstand, dat voldoet aan wet- en regelgeving.

Uw terrein, onze zorg

De grootste uitdaging bij asfalt in de industrie is het voldoen aan wet- en regelgeving. Het landschap kan vrij complex zijn. Daarnaast is de zware belasting door bijvoorbeeld verkeer op het terrein een belangrijke reden om te zorgen voor een robuuste oplossing. Wat is er nodig en waar begin je mee? Onze asfaltspecialisten ontzorgen u en bieden maatwerkoplossingen met gecertificeerde asfaltproducten.  

Vloeistofdicht en/of brandstofresistent

De wet Milieubeheer eist adequate maatregelen wanneer er een kans op vervuiling van de ondergrond ontstaat. Denk hierbij aan bezinepompstations, maar ook aan een spoel en/of wasplaats van opslagtanks. Vervuiling kan een gevaar zijn voor de ondergrond of uw terrein versneld aantasten. Met vroegtijdige asfaltreparatie tot gevolg. Wij denken met u mee over het optimaal inrichten van uw bedrijventerrein en zorgen op cruciale plekken voor vloeistofdicht dan wel brandstofresistent asfalt. Zo voldoet u aan wet- en regelgeving en heeft u hier geen omkijken meer naar.

Offerte aanvragen
Vloeistofdicht en/of brandstofresistent

Bestendig tegen zware belasting

Een industrieterrein wordt vaak zeer intensief gebruikt. Dagelijks rijden er vrachtwagens, heftrucks en ander materieel af en aan. Er zijn plaatsen, daar waar pallets of stapelreken staan, met een zware puntbelasting. Deze belasting vraagt om een asfaltoplossing met een extreem hoge weerstand tegen spoorvorming en rafeling. Wij bieden een breed scala aan oplossingen die slijtvast en vervormingsbestendig zijn met een lange levensduur. Zo kunt u rekenen op een minimale overlast tijdens uw bedrijfsvoering.

Offerte aanvragen
Bestendig tegen zware belasting

Asfaltreparatie

Een terreinvernieuwing is niet altijd noodzakelijk. Soms is het terrein eenvoudig te verbeteren met plaatselijke asfaltreparaties. Ook eventuele, preventieve opfrisbeurten van het asfalt zijn mogelijk waarmee u de kans op reparaties vertraagt. Wij zorgen dat uw terrein veilig en begaanbaar blijft.

Offerte aanvragen
Asfaltreparatie

Onze belofte

10 tot 15 jaar onderhoudsvrij

Zo lang mogelijk geen omkijken meer hebben naar uw bedrijfsterrein. Daar kunnen wij u bij ontzorgen. Daarbij geven wij een garantie op het asfalt van 5 jaar. Daar kunt u van op aan.

Deskundig advies

Asfaltwinkel.nl is een initiatief van bouwbedrijf Dura Vermeer. Asfalteren zit in ons DNA. Onze medewerkers zijn bevlogen en deskundig op het gebied van asfaltoplossingen en de verwerking hiervan. U kunt bij ons terecht voor een eerlijk advies van constructie tot aan wetgevingseisen.

Snelle oplossing

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op en kunnen snel bij u langskomen. Daarnaast profiteert u ook van de snelheid waarin asfalt aangelegd wordt. Vaak is het nieuwe terrein binnen één dag al begaanbaar.

Vraag nu een offerte aan

Onze lokale specialisten staan voor u klaar met deskundig advies. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Aanvragen