Wij zijn de specialist voor het asfalteren van uw agrarische terrein.

Voordelen van het asfalteren van agrarische terreinen

1. Uitstekende langetermijnoplossing
2. Voordeliger dan andere oplossingen dankzij de lange levensduur
3. Lage onderhoudskosten
4. Betere afvoer van water
5. Milieuvriendelijke oplossing
6. Asfalt zorgt voor geluiddemping
7. Asfalt is geschikt voor grote, maar ook kleine oppervlaktes
8. Eenmaal gelegd is asfalt vrijwel direct klaar voor gebruik
9. Betere toegankelijkheid tot of over uw agrarische terrein

Hoe werkt het asfalteren van uw agrarische terrein?

Hoe het asfalteren in zijn werk gaat, is sterk afhankelijk van het terrein waarvoor u bij ons komt. De huidige ondergrond van uw agrarische terrein bepaalt hoeveel werkzaamheden er verricht moeten worden, voordat het asfalt gelegd kan worden. Om dit te bepalen komen wij bij u langs. We stemmen dan met u af of het terrein gestabiliseerd en/of geëgaliseerd moet worden. Op basis hiervan maken wij een offerte voor u. Wanneer dit is gedaan, kunnen we uw terrein asfalteren. Dit doen wij het liefst op een moment dat voor u handig uit komt. Na het asfalteren hoeft u slechts 4 uur te wachten voordat u weer gebruik kan maken van uw vernieuwde terrein!

Waarom Asfaltwinkel.nl voor het asfalteren van uw bedrijfsterrein?

Door onze ruim 50 jaar werkervaring, zijn wij echte specialisten als het gaat om asfalteren van agrarische terreinen. Wij kunnen u wanneer gewenst ook ontzorgen van begin tot eind door alle werkzaamheden voor u uit te voeren. Onze werkzaamheden gaan verder dan alleen het asfalteren van uw agrarische terrein, wij doen ook alle bijkomende werkzaamheden. Zo kunt u denken aan stabiliseren, egaliseren, frezen, leggen, afvoeren, repareren en onderhoud. Uiteraard kunnen wij ook heel goed samenwerken wanneer een aantal werkzaamheden door uzelf uitgevoerd worden. Samen bespreken we in dat geval de planning en zorgen we voor een goede samenwerking en uitkomst. Het asfalteren van agrarische terreinen voeren wij altijd uit onder dezelfde beloftes:

10-15 jaar onderhoudsvrij

Met het door ons aangelegde asfalt bent u 10 tot 15 jaar vrij van onderhoud. Daarbij geven wij een garantie op het asfalt van 5 jaar!

Altijd in de buurt

In het hele land hebben wij eigen asfaltcentrales en een groot aantal vestigingen van waaruit onze specialisten werken. Er is altijd een vestiging bij u in de buurt. Wij kennen de omgeving en komen graag bij u langs.

Snelle oplossingen

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op en komen vervolgens snel bij u langs. Daarnaast profiteert u ook van de snelheid waarin asfalt aangelegd wordt. Vaak is het nieuwe terrein binnen één dag al begaanbaar.

Eerlijk advies en prijs

Onze specialist in asfalteren van agrarische terreinen komt bij u langs om de situatie te bekijken en de oplossing met u te bespreken. Wij bieden u een duidelijke en aantrekkelijke prijs, zonder addertjes onder het gras.

Eindresultaat om trots op te zijn

Wij leveren een hoog kwalitatief eindresultaat. Daarnaast laten we de boel netjes achter. Onze medewerkers werken deskundig en met grote zorgvuldigheid. Dat merkt en ziet u.

Wat kost het asfalteren van agrarische terreinen?

Vaak zijn de kosten een belangrijke factor in de keuze om uw terrein te laten asfalteren. De kosten voor asfalteren zijn sterk afhankelijk van de grootte en de ondergrond van uw terrein. Is het terrein dat we gaan asfalteren al stabiel en egaal? Dan heeft uw terrein al een goede basis als ondergrond voor het asfalteren. Is dit niet het geval en moeten we de ondergrond eerst egaliseren en stabiliseren? Houd dan rekening met een hogere prijs per m2. Uiteraard is het ook mogelijk om bepaalde voorbereidende werkzaamheden zelf te doen. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende types asfalt en extra karakteristieken, zoals zuurbestendigheid. Deze keuzes beïnvloeden mede uw prijs. Voor een prijs op maat gemaakt voor uw terrein, komen we graag bij u langs voor een gesprek!

Wat kan asfaltwinkel.nl asfalteren op uw agrarische terrein?

Op het gebied van asfalteren van agrarische terreinen, zijn wij van alle markten thuis. Het is mogelijk om uw terrein uit te bereiden, maar wij kunnen ook een reparatie uitvoeren of onderhoud plegen aan het asfalt van uw agrarische terrein. Bij de asfaltwinkel kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met uw wensen ten aanzien van:

  • Onderhoud aan asfalt
  • Reparatie van asfalt
  • Het aanleggen van een parkeerplaats
  • Het aanleggen van (toegangs-)wegen
  • Het aanleggen van een plein
  • Het aanleggen van asfalt onderin silo’s

 Neem direct contact op

Onze lokale specialisten staan voor u klaar met deskundig advies. Wij nemen binnen twee werkdag contact met u op.

Mireille de Vries - Sengers

Asfaltmanager