Campings en vakantieparken

Een oplossing met uitstraling

Uw gasten genieten van de omgeving en willen zich vrij bewegen op uw park. Tijdens het hoogseizoen is er dagelijks veel verkeer van auto’s met of zonder caravan, campers, fietsers en voetgangers. Ook minder validen of bezoekers met een kinderwagen moeten zich veilig kunnen verplaatsen. Met asfalt heeft u het gemak van een goed begaanbaar naadloos pad wat ook nog eens goed te onderhouden is. De wegen en paden maken wij in iedere gewenste kleur en structuur. Zo past het altijd bij de sfeer van uw park.

Verzorgde paden

Uw gasten willen zich op het park veilig van A naar B verplaatsen. Paden en wegen van asfalt zijn naadloos en daardoor goed schoon te houden. Verkrijgbaar in een kleur of uitstraling die past bij de sfeer van uw park. Uw gasten genieten in alle rust van hun verblijf en u heeft weinig omkijken naar het onderhoud.

Offerte aanvragen
Verzorgde paden

Verzorgde parkeerplaatsen

Een verzorgde parkeerplaats is medebepalend voor een eerste indruk van uw park. Gasten moeten daarnaast veilig kunnen parkeren in goed aangegeven parkeervakken. Met duidelijke bebording helpt u uw gasten hun route te vervolgen. De vakantie kan snel beginnen. Met de huidige ontwikkelingen op het gebied van elektrisch vervoer heeft u wellicht ook een uitbreiding nodig van de ondergrondse infra. Ook hierbij denken onze specialisten graag met u mee.

Offerte aanvragen
Verzorgde parkeerplaatsen

Asfaltreparatie

Is er sprake van scheurvorming of zitten er gaten in het asfalt? Een totale terreinvernieuwing is niet altijd noodzakelijk. Soms is een terrein eenvoudig te verbeteren door het asfalt plaatselijk te repareren. Ook preventieve opfrisbeurten van het asfalt zijn mogelijk. Hiermee vertraagt de kans op reparaties aanzienlijk. Wij kijken graag met u mee en zorgen dat uw terrein weer snel veilig en begaanbaar is.

Offerte aanvragen
Asfaltreparatie

Multifunctioneel sportveld

Wilt u een sportveld met meerdere spelmogelijkheden en weinig onderhoud? Kies dan voor een multifunctioneel sportveld op basis van asfalt. De aanleg van het veld kan in ieder gewenste kleur. Daarnaast bieden wij asfaltmengsels aan die NOC NSF gecertificeerd zijn. Zo voldoet het ook aan de wensen van iedere professional.

Offerte aanvragen
Multifunctioneel sportveld

Een selectie uit ons natuurlijke kleurenpallet

Onze belofte

Altijd in de buurt

In het hele land hebben wij diverse asfaltcentrales en een groot aantal vestigingen van waaruit onze specialisten werken. Er is altijd een vestiging bij u in de buurt. Wij kennen de omgeving en komen graag bij u langs.

10 tot 15 jaar onderhoudsvrij

Voor zo lang mogelijke tijd geen omkijken hebben naar uw terrein. Daar kunnen wij u bij ontzorgen. Daarbij geven wij een garantie op het asfalt van 5 jaar. Daar kunt u van op aan.

Totaal oplossing

Toe aan nieuwe riolering of verbeterde afwatering? Ook voor een volledige renovatie en/of reconstructie van uw terrein kunt u terecht bij asfaltwinkel.nl. Van grondwerk tot belijning en natuurlijk alle overige werkzaamheden die komen kijken bij asfaltwerkzaamheden. Wij pakken het graag voor u op.

Vraag nu een offerte aan

Onze lokale specialisten staan voor u klaar met deskundig advies. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Aanvragen