Een oplossing met uitstraling

Als eigenaar van een camping- of vakantiepark wilt u dat uw gasten genieten van de omgeving en zich vrij bewegen op uw park. Tijdens het hoogseizoen is er dagelijks veel verkeer; auto’s met of zonder caravan, campers, fietsers en voetgangers. Ook mindervaliden of bezoekers met kinderwagens moeten zich veilig kunnen verplaatsen. Met asfalt heeft u het gemak van een goed begaanbaar pad, wat ook nog eens goed te onderhouden is. Wij maken die in iedere gewenste kleur en structuur, zo past het altijd bij de sfeer van uw park!

Verzorgde paden

Uw gasten moeten zich veilig van A naar B kunnen verplaatsen op het park. Paden en wegen van asfalt zijn naadloos en daardoor goed schoon te houden en te onderhouden. Verkrijgbaar in een kleur of uitstraling die past bij de sfeer van uw park.

Verzorgde paden
Verzorgde parkeerplaatsen

Verzorgde parkeerplaatsen

Een verzorgd parkeerterrein is medebepalend voor een eerste indruk van uw park. Gasten moeten veilig kunnen parkeren in goed aangegeven parkeervakken. Met duidelijke bebording helpt u uw gasten de juiste route te volgen en kan de vakantie snel beginnen. Met de huidige ontwikkelingen op het gebied van elektrisch vervoer heeft u wellicht ook een uitbreiding nodig van de ondergrondse infra, ook hierbij denken onze specialisten graag met u mee.

Asfaltreparatie

Is er sprake van scheurvorming of zitten er gaten in het asfalt? Een totale terreinvernieuwing is niet altijd noodzakelijk. Soms is een terrein eenvoudig te verbeteren door het asfalt plaatselijk te repareren. Ook preventieve opfrisbeurten van het asfalt zijn mogelijk, hiermee vertraagt de kans op grote reparaties aanzienlijk.

Asfaltreparatie
Multifunctioneel sportveld

Multifunctioneel sportveld

Wilt u een sportveld met meerdere spelmogelijkheden en weinig onderhoud op uw camping- of vakantiepark? Kies dan voor een multifunctioneel sportveld op basis van asfalt. De aanleg van het veld kan in ieder gewenste kleur. Daarnaast bieden wij asfaltmengsels aan die NOC NSF gecertificeerd zijn. Zo voldoet het ook aan de wensen van iedere professional.

Een selectie uit ons natuurlijke kleurenpallet

Onze belofte

10 tot 15 jaar onderhoudsvrij

Met het door ons aangelegde asfalt bent u 10 tot 15 jaar vrij van onderhoud. Daarbij geven wij een garantie op het asfalt van 5 jaar. Daar kunt u van op aan!

Altijd in de buurt

In het hele land hebben wij eigen asfaltcentrales en meerdere vestigingen van waaruit onze specialisten werken. Er is altijd een vestiging bij u in de buurt. Wij kennen de omgeving en komen graag bij u langs.

Totaaloplossing

Toe aan nieuwe riolering of verbeterde afwatering? Ook voor een volledige renovatie en/of reconstructie van uw terrein kunt u terecht bij Asfaltwinkel.nl. Van grondwerk tot belijning en natuurlijk alle overige werkzaamheden die komen kijken bij asfaltwerkzaamheden. Wij pakken het graag voor u op.

Vraag nu een offerte aan

Onze lokale specialisten staan voor u klaar met deskundig advies. Wij nemen binnen twee werkdag contact met u op.

Aanvragen

Mireille de Vries - Sengers

Asfaltmanager