Tomatenkweker Steegh in Wellerlooi kweekt al generaties lang de lekkerste tomaten. Het oude asfalt op het terrein ging dan ook al enkele decennia mee en was dringend toe aan vernieuwing. Wij vervingen de fundering, legden nieuw asfalt aan, verbeterden de afwatering en brachten straatwerk aan. Het terrein is klaar voor de volgende generatie heerlijke tomaten!

Aansluiting op beton

Bij agrarische locaties grenzen beton en asfalt vaak aan elkaar. Dat hoeft geen probleem te zijn, maar om rafeling te voorkomen, moet er wel een speciale band worden aangebracht op de overgang. Wij verzorgen dit graag voor u, zodat uw terrein er écht netjes uitziet.

Aansluiting op beton
Afwatering

Afwatering

Een uitstekende waterafvoer zorgt ervoor dat er geen plassen ontstaan. Om dat op dit terrein te kunnen garanderen hebben we de putten vernieuwd en een subtiele afloop gecreëerd, zodat het water eenvoudig weg kan. Ontworpen op basis van de staat en de grootte van het terrein en rekeninghoudend met sectorspecifieke wet- en regelgeving.

Verwijderen oude constructie en afvoeren voor hergebruik

Asfaltwinkel heeft voor dit project de krachten gebundeld met Dura Vermeer Reststoffen in Nijmegen. Nadat wij het oude asfalt hebben verwijderd, heeft de reststoffenlocatie het afgevoerd en gerecycled voor hoogwaardig hergebruik in een nieuw project. Zo krijgt oud asfalt een nieuw leven!

Verwijderen oude constructie en afvoeren voor hergebruik

Vraag nu een offerte aan

Onze lokale specialisten staan voor u klaar met deskundig advies. Wij nemen binnen twee werkdag contact met u op.

Contact

Mireille de Vries - Sengers

Asfaltmanager