Ongeacht wat voor soort bedrijventerrein u heeft, de toegankelijkheid ervan is van enorm belang voor klanten, personeel en meer. Het asfalteren van uw bedrijventerrein is hier de beste oplossing voor. Het is immers een goede lange termijnoplossing.

Voordelen van het asfalteren van bedrijven­terreinen

1. Beste lange termijnsoplossing
2. Voordeliger dan andere oplossingen dankzij de lange levensduur
3. Lage onderhoudskosten
4. Betere afvoer van water
5. Milieuvriendelijke oplossing
6. Asfalt zorgt voor geluiddemping
7. Asfalt is geschikt voor grote, maar ook kleine oppervlaktes
8. Eenmaal aangelegd is het asfalt vrijwel direct klaar voor gebruik
9. Betere toegankelijkheid tot óf over uw erf

Waarom Asfaltwinkel.nl voor het asfalteren van uw bedrijventerrein?

Asfaltwinkel.nl neemt alles uit handen. Van asfalteren van bedrijventerreinen tot de belijning of eventueel andere bijkomende werkzaamheden. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij de specialisten op het gebied van het asfalteren van bedrijventerreinen. Wij ontzorgen van begin tot eind en wij kunnen alle werkzaamheden daarbij uitvoeren. Het stabiliseren, frezen, leggen, afvoeren, repareren en onderhouden van asfalt horen hier ook allemaal onder. Wanneer u advies wilt voor een totaalinrichting van uw bedrijventerrein adviseren wij u hier graag over. Wij voeren alles al meer dan 50 jaar uit onder dezelfde beloftes:

10-15 jaar onderhoudsvrij

Met het door ons aangelegde asfalt bent u 10 tot 15 jaar vrij van onderhoud. Daarbij geven wij een garantie op het asfalt van 5 jaar!

Altijd in de buurt

In het hele land hebben wij eigen asfaltcentrales en een groot aantal vestigingen van waaruit onze specialisten werken. Er is altijd een vestiging bij u in de buurt. Wij kennen de omgeving en komen graag bij u langs.

Snelle oplossingen

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op en komen vervolgens snel bij u langs. Daarnaast profiteert u ook van de snelheid waarin asfalt aangelegd wordt. Vaak is het nieuwe terrein al binnen één dag begaanbaar.

Eerlijk advies en prijs

Onze specialist in asfalteren van bedrijfsterreinen komt bij u langs om de situatie te bekijken en de oplossing met u te bespreken. Wij bieden u een duidelijke en aantrekkelijke prijs, zonder addertjes onder het gras.

Eind resultaat om trots op te zijn

Wij leveren een hoog kwalitatief eindresultaat. Daarnaast laten we de boel netjes achter. Onze medewerkers werken deskundig en met grote zorgvuldigheid. Dat merkt en ziet u.

Mireille de Vries - Sengers

Asfaltmanager