Asfalteren levert u veel voordelen op! Door het asfalteren van uw terrein, ziet het er voor lange tijd strak uit en verlaagt u de hoeveelheid onderhoud dat u moet verrichten aan uw terrein. Daarnaast vergroot u de toegankelijkheid van uw terrein door te asfalteren. Wanneer wij voor u gaan asfalteren maken wij eerst een ontwerp op maat voor uw terrein, waarbij wij rekening houden met de sectorspecifieke wet- en regelgeving.

Voordelen van asfalteren

1.Uitstekende langetermijnoplossing
2. Voordeliger dan andere oplossingen, dankzij de lange levensduur
3. Zeer lage onderhoudskosten
4. Goede afvoer van water
5. Milieuvriendelijke oplossing
6. Zorgt voor een geluiddempende werking
7. Geschikt voor grote én kleine oppervlaktes
8. Eenmaal gelegd is asfalt vrijwel direct klaar voor gebruik
9. Betere toegankelijkheid naar of op uw terrein

Waarom Asfaltwinkel.nl als asfalteerbedrijf?

De Asfaltwinkel is het asfalteerbedrijf dat al meer dan 50 jaar u alles uit handen neemt op het gebied van asfalteren. Voor het asfalteren begint, voeren wij voor u de voorbereidende werkzaamheden uit: van het stabiliseren van de ondergrond tot het frezen en afvoeren van de bestaande verharding. Indien gewenst kunnen wij ook met u meedenken over de totaalinrichting van uw terrein. Kortom, de Asfaltwinkel denkt met u mee in het ontwerp, de voorbereiding, de uitvoering en zelfs in de onderhoudsfase na het asfalteren. Tijdens al deze werkzaamheden mag u ons houden aan de volgende beloftes:

10-15 jaar onderhoudsvrij

Met het door ons aangelegde asfalt bent u 10 tot 15 jaar vrij van onderhoud. Daarbij geven wij een garantie op het asfalt van 5 jaar!

Altijd in de buurt

In het hele land hebben wij eigen asfaltcentrales en een groot aantal vestigingen van waaruit onze specialisten werken. Er is altijd een vestiging bij u in de buurt. Wij kennen de omgeving en komen graag bij u langs.

Snelle oplossingen

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op en komen vervolgens snel bij u langs. Daarnaast profiteert u ook van de snelheid waarin asfalt aangelegd wordt. Vaak is het nieuwe terrein binnen één dag al begaanbaar.

Eerlijk advies en prijs

Onze specialist in asfalteren komt bij u langs om de situatie te bekijken en de oplossing met u te bespreken. Wij bieden u een duidelijke en aantrekkelijke prijs, zonder addertjes onder het gras.

Eindresultaat om trots op te zijn

Wij leveren een hoogkwalitatief eindresultaat. Daarnaast laten we de boel netjes achter. Onze medewerkers werken deskundig, met grote zorgvuldigheid en met liefde voor het vak. Dat merkt en ziet u.

Vraag een offerte aan

Onze lokale specialisten staan voor u klaar met deskundig advies. Wij nemen binnen twee werkdag contact met u op.

Mireille de Vries - Sengers

Asfaltmanager