Asfalteren

Wij zijn dé specialist voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar asfalt. Wat mag u van ons verwachten? Meer dan 165 jaar ervaring in de bouw en een ruim assortiment asfaltproducten dat volledig op uw wensen wordt afgestemd. Van een oprit tot een totaaloplossing voor uw terrein. Uw terrein is onze zorg.

Asfalteren

Asfalteren is de beste lange termijn oplossing voor de toegankelijkheid van uw terrein. Asfalteren is voordeliger dan andere oplossing door de lange levensduur en de lage onderhoud kosten. Met het asfalteren van uw terrein zorgt u voor een goede afvoer. Een goede waterafvoer is essentieel. Wij meten uw terrein daarom goed in. Daarnaast zorgen we ervoor dat het ontwerp rekening houdt met sectorspecifieke wet- en regelgeving.

Hoe werkt asfalteren?

Het proces van asfalteren is per project anders. Desondanks zijn er wel standaard werkzaamheden die kunnen voorkomen tijdens het asfalteren. Daarom geven we graag vanuit onze ervaring een inschatting voor een project waarbij we een parkeerplaats gaan aanleggen. Ten eerste moeten we bepalen welk soort asfalt er gebruikt gaat worden, dit zal met u gedaan worden in een persoonlijk gesprek. Vervolgens zullen wij de ondergrond bekijken en bepalen welke werkzaamheden nodig zijn. In sommige gevallen zal er geëgaliseerd en gestabiliseerd moeten worden. Vervolgens kunnen wij het asfalt al gaan leggen. Over de exacte duur van uw project zullen wij u van te voren goed inlichten zodat u weet wat u kunt verwachten.

Offerte aanvragen
Hoe werkt asfalteren?

Waarom Asfaltwinkel.nl als asfalteerbedrijf?

Asfaltwinkel.nl is het asfalteerbedrijf dat alles uit handen neemt op het gebied van asfalteren en de bijkomende werkzaamheden. Wij zijn de specialist op het gebied van asfalteren met meer dan 50 jaar ervaring. Wij kunnen alle voorbereidende werkzaamheden uitvoeren van het stabiliseren van de ondergrond tot het frezen en afvoeren van de bestaande verharding. Wij adviseren u ook als het gaat om de totaalinrichting van uw erf. Van ontwerp en voorbereiding tot en met uitvoering en onderhoud, Asfaltwinkel.nl is het asfalteerbedrijf voor uw terrein. Alles rondom asfalteren voeren wij al 50 jaar uit op dezelfde beloftes:

Offerte aanvragen
Waarom Asfaltwinkel.nl als asfalteerbedrijf?

Onze belofte

10 tot 15 jaar onderhoudsvrij

Met het door ons aangelegde asfalt bent u 10 tot 15 jaar vrij van onderhoud. Daarbij geven wij een garantie op het asfalt van 5 jaar!

Altijd in de buurt

In het hele land hebben wij eigen asfaltcentrales en een groot aantal vestigingen van waaruit onze specialisten werken. Er is altijd een vestiging bij u in de buurt. Wij kennen de omgeving en komen graag bij u langs.

Snelle oplossingen

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op en komen vervolgens snel bij u langs. Daarnaast profiteert u ook van de snelheid waarin asfalt aangelegd wordt. Vaak is het nieuwe terrein binnen één dag al begaanbaar.

Eerlijk advies en prijs

Onze specialist in asfalteren komt bij u langs om de situatie te bekijken en de oplossing met u te bespreken. Wij bieden u een duidelijke en aantrekkelijke prijs, zonder addertjes onder het gras.

Eindresultaat om trots op te zijn

Wij leveren een hoog kwalitatief eindresultaat. Daarnaast laten we de boel netjes achter. Onze medewerkers werken deskundig, met grote zorgvuldigheid en met liefde voor het vak. Dat merkt en ziet u.

Wat kost asfalteren?

Als u gaat beginnen aan het asfalteren van uw terrein of werkzaamheden daaromheen wilt u natuurlijk weten wat hiervoor de kosten zijn. De kosten voor asfalteren zijn sterk afhankelijk van de opdracht en dan voornamelijk door de ondergrond en de voorbereidingen die we zullen moeten uitvoeren. Is het terrein dat we gaan asfalteren al stabiel en egaal? Dan heeft uw terrein al een erg goede ondergrond voor asfalteren. Dit soort opdrachten kunnen vaak uitgevoerd worden door gebruik te maken van één laags regulier asfalt. Dit bieden wij al aan vanaf € 12,50,- per m2. U heeft hierbij ook nog keuze uit verschillende soorten asfalt wat de prijs zal beïnvloeden. Voor een exacte prijs gaan we graag met u in persoonlijk overleg over uw project.

Offerte aanvragen
Wat kost asfalteren?

Wat kan ik door asfaltwinkel.nl laten asfalteren?

Dit is eigenlijk heel simpel: Of u nu op zoek bent naar onderhoud, reparatie of het laten asfalteren van terreinen, u kunt alles toevertrouwen aan Asfaltwinkel.nl. Bij Asfaltwinkel.nl kunt u terecht voor het asfalteren van terreinen als:

Vraag een offerte aan

Onze lokale specialisten staan voor u klaar met deskundig advies. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.