Bedrijventerrein KNGF Geleidehonden

De op- en afrit van KNGF Geleidehonden moesten dringend worden vernieuwd, zodat bezoekers, personeel en hulpdiensten zich weer zorgeloos naar het terrein kunnen begeven. Dat klonk als een opdracht voor Asfaltwinkel! We hebben een compleet nieuwe asfaltconstructie verzorgd die niet alleen veilig is, maar ook aangenaam rijdt en er bovendien mooi uitziet.

Nette uitstraling

Nette uitstraling

Een eerste, goede indruk van uw bedrijf is belangrijk en uw oprit maakt deel uit van dat totaalplaatje. Wij zorgen ervoor dat uw oprit vrij is van plassen en spoorvorming, zodat bezoekers zich veilig voelen en u netjes en betrouwbaar overkomt.

Uw terrein, onze zorg

U wilt een nette uitstraling en zo min mogelijk onderhoud. Daar helpen onze asfaltspecialisten u graag bij. Samen kijken we naar uw bedrijfsvoering en denken met u mee, zodat u asfalt krijgt wat bij u en uw bedrijf past. We houden hierbij ook rekening met sectorspecifieke wet- en regelgeving en afwateringsmogelijkheden. Zo garanderen we dat u jarenlang geen omkijken meer heeft naar uw terrein.

Uw terrein, onze zorg

Totaaloplossing

Voor al uw asfaltwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een kleinschalige asfaltreparatie, een gedeeltelijke reconstructie of een volledige renovatie, wij staan voor u klaar. We gaan altijd "the extra mile". We laten het niet alleen bij asfalteren, maar we denken ook graag met u mee over aanvullende mogelijkheden zoals riolering, afwatering en grondwerk. Daarnaast kunnen we ook samen met u bekijken hoe de bekabeling van bijvoorbeeld beveiligingscamera’s of buitenverlichting ingericht kan worden.

Totaaloplossing

Vraag een offerte aan

Onze lokale specialisten staan voor u klaar met deskundig advies. Wij nemen binnen twee werkdag contact met u op.

Contact

Mireille de Vries - Sengers

Asfaltmanager