Priv├ęterrein Schipborg

Een privéterrein op een prachtige locatie midden in de natuur verdient een oprit die het unieke karakter versterkt. We hebben daarom gekozen voor asfalt in een lichte, natuurlijke kleur die perfect in de omgeving past. Dat zorgt voor een geweldig resultaat: een schitterende uitstraling met de functionaliteit en de kwaliteit die we van asfalt gewend zijn én mogen verwachten.

Een tuinpad met natuurlijke uitstraling

"Een tuinpad met natuurlijke uitstraling", dat was de wens van onze klant. Hij wilde graag een mooi tuinpad dat niet alleen aansluiting vindt bij zijn oprit, maar ook goed tot zijn recht komt binnen de omgeving. Wij hebben actief met hem meegedacht en verschillende opties qua kleur en structuur aangeboden. Zo kwamen we samen uit op een schitterend, natuurlijk tuinpad dat voldoet aan alle wensen.

Een tuinpad met natuurlijke uitstraling
De omgeving versterken door Colorpave

De omgeving versterken door Colorpave

Colorpave is een gekleurde asfaltdeklaag die schoonheid combineert met de klassieke functionaliteit van asfalt. We maken het helemaal voor u op maat: de kleur die u maar wilt in het type asfalt waar u behoefte aan heeft. Voor deze klant ontwikkelden wij een mooie beige kleur die de bosrijke omgeving weerspiegelt én versterkt.

Een oprit met natuurlijke uitstraling

Onze asfaltverhardingen zijn niet alleen functioneel, maar hebben ook nog eens een heel mooie uitstraling. Dat u van ons een verzorgde oprit zonder plas- of spoorvorming krijgt, is vanzelfsprekend. Wist u dat wij kunnen asfalteren in iedere gewenste kleur? Geen kleur is ons te gek. Wat dacht u van een oprit in een kleur die bij uw huis past? Of misschien een kleur out-of-the-box? Ook een natuurlijke uitstraling kunnen we verzorgen.

Een oprit met natuurlijke uitstraling

Vraag een offerte aan

Onze lokale specialisten staan voor u klaar met deskundig advies. Wij nemen binnen twee werkdag contact met u op.

Contact

Mireille de Vries - Sengers

Asfaltmanager