Wolfswinkel Reiniging BV is een echt familiebedrijf dat ervoor zorgt dat de straten schoon en netjes zijn. Om hun bedrijfspropositie te versterken hebben ze natuurlijk zelf ook een kwalitatief en verzorgd terrein nodig. Daarvoor waren ze bij ons aan het goede adres! We zorgden ervoor dat hun terrein het uithangbord is van hun werkzaamheden door een gloednieuwe asfaltconstructie.

Vloeistofdicht en/of brandstofresistent

De wet Milieubeheer eist dat u de nodige maatregelen neemt wanneer er een kans op vervuiling van de ondergrond ontstaat. Wolfswinkel Reiniging kreeg hiermee te maken en installeerde daarom een intern pompstation en een spoel- en wasplaats voor opslagtanks. Vervuiling kan uw terrein versneld aantasten, waardoor u genoodzaakt bent om vroegtijdig asfaltreparaties uit te voeren. Wij denken met u mee over het optimaal inrichten van uw terrein en zorgen op cruciale plekken voor vloeistofdicht dan wel brandstofresistent asfalt. Zo voldoet u aan wet- en regelgeving en is uw terrein niet langer een zorg.

Vloeistofdicht en/of brandstofresistent
Bestendig tegen zware belasting

Bestendig tegen zware belasting

Het terrein van Wolfswinkel Reiniging wordt vaak en zeer intensief gebruikt. Dagelijks rijden er vrachtwagens, heftrucks en ander materieel af en aan. Er zijn plaatsen waar materiaal en materieel met een zware puntbelasting worden gestald. Deze belasting vroeg om een asfaltoplossing met een extreem hoge weerstand tegen spoorvorming en rafeling.

Nette parkeerplaatsen

Een eerste, goede indruk van uw bedrijf is belangrijk. Uw parkeerterrein speelt daar een belangrijke rol in. Wij zorgen ervoor dat uw terrein vrij is van plassen en spoorvorming: dat ziet er netjes uit en uw bezoekers krijgen geen natte voeten. We denken ook mee over aanvullende mogelijkheden zoals strakke belijning, heldere bebording en ondergrondse infra voor laadpalen en verlichting. Uw visitekaartje is bij ons in goede handen!

Nette parkeerplaatsen

Vraag nu een offerte aan

Onze lokale specialisten staan voor u klaar met deskundig advies. Wij nemen binnen twee werkdag contact met u op.

Mireille de Vries - Sengers

Asfaltmanager