Zorginstelling De Leeuwenhof

Zorginstelling De Leeuwenhof maakte van een voormalige kaasboerderij een warm thuis voor ouderen met dementie, een plek waar zij veel persoonlijke aandacht en gerichte zorg krijgen. Ontzorging van het terreinonderhoud is iets wat zij goed kunnen gebruiken en daar konden wij hen bij helpen. Onze asfaltconstructie is namelijk 10 tot 15 jaar onderhoudsvrij. Zo kan de Leeuwenhof zich richten op dat wat écht belangrijk is.

Uw terrein, onze zorg

De Leeuwenhof wenst een nette uitstraling en zo min mogelijk onderhoud. Daar hielpen onze asfaltspecialisten graag bij. Samen kijken we naar uw bedrijfswerkzaamheden en denken met u mee om er voor te zorgen dat u asfalt krijgt wat bij u en uw bedrijf past. We houden hierbij ook rekening met sectorspecifieke wet- en regelgeving en afwateringsmogelijkheden. Zo garanderen we u dat u jarenlang geen omkijken meer heeft naar uw terrein.

Offerte aanvragen
Uw terrein, onze zorg

Oprit met verzorgde uitstraling

Asfaltwinkel verzorgt kwalitatieve asfaltverharding, waardoor uw oprit gegarandeerd vrij is van plassen en spoorvorming. Dat zorgt voor een nette indruk bij bezoekers die uw terrein betreden.

Offerte aanvragen
Oprit met verzorgde uitstraling
Bedankt voor het mooie werk. Het ziet er weer prachtig uit!
Bedankt voor het mooie werk. Het ziet er weer prachtig uit!
Frans van Breugel - De Leeuwenhof Zorg Eigenaar

Vraag een offerte aan

Onze lokale specialisten staan voor u klaar met deskundig advies. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Contact